För dig som vill ha
fina & hållbara naglar.

Vi erbjuder flera behandlingar inom naglar och nagelvård. Karolin som utför behandlingarna har arbetat med naglar i mer än 11 år och jobbar med gel och lackgel från märket Lilly Nails.

Våra behandlingar inom nagelvård:

Vid en manikyr filar vi formen på nageln och rättar till nagelbandet. Vi lackar sedan i önskad färg eller typ av manikyr. Behandlingen avslutas alltid med med handkräm och nagelolja.

Vid behandling med lackgel filar vi formen på nageln och rättar till nagelbandet. Vi lackar sedan i önskad färg med gellack som härdar i ledlampa. Behandlingen avslutas alltid med med handkräm och nagelolja. Återbesök rekommenderas efter 3-4 veckor, beroende på hur fort nageln växer. 

Vid behandling med gel filar vi formen på nageln och rättar till nagelbandet.

Förlänger med mall eller tipp, annars förstärker vi bara med gel på egen nagel. Sedan lackar vi nageln eller utför annan typ av manikyr som till exempel fransk, fade, glitter eller dekoration av olika slag. 

Behandlingen avslutas alltid med med handkräm och nagelolja. Återbesök rekommenderas efter 3-6 veckor, beroende på hur fort nageln växer. 

Tips!

Vi rekommenderar att du alltid har Lily Nails nagelolja hemma när du utför gel eller lackgel behandlingar. Lily Nails nagelolja är en exklusiv och intensivt vårdande nagelolja för torra, flisiga eller mjuka och sköra naglar. Nageloljan stärker, fuktbalanserar och boostar din nagelkvalité. Oljan masseras in i nagel och nagelbanden, och har du nagellack kan oljan appliceras ovanpå lacket. Perfekt att inkludera i din dagliga nagelrutin!


Vill du boka en tid för nagelvård?