Kerasilk Keratin Treatment

för hår som silke

Vår lyxiga keratinbehandling passar dig med frissigt och svårhanterligt hår eller för dig som bara vill ha extra shine. 

Kerasilk Keratin Treatment är en långvarig behandling som gör ditt hår enklare att sköta, då lockar dämpas och hela hårstrukturen slätas ut. Behandlingen sliter inte på håret och kan utföras på skadat och färgat hår. Den går att skräddarsy för dig som kund, då den kommer i två styrkor – en för anti-friss och en för minskning av lockar. 

Teknologi 

Kerasilk Keratin Treatment innehåller den nya generationens teknologi KeraShape. KeraShape-teknologin består av Glyoxylsyra och utslätande ingredienser, som Keratin och silkesproteiner. Detta skapar nya keratinbindningar och stabiliserar hårets nya form upp till fem månader.

Hur går Kerasilk Keratin Treatment till?

Keratin är hårets viktigaste byggsten. Vi kommer att tillsätta och pressa in keratin i håret, som skapar nya keratinbildningar för att forma om hårets struktur. Ytan på håret lämnas slätt, silkeslent och följsamt med ett långverkande resultat i upp till 3-5 månader. 

Vi vill att ditt hår ska få bästa möjliga eftervård för att förbli orubbligt och silkeslent så länge som möjligt efter din keratinbehandling på vår salong, därför kommer du att utan extra kostnad få med dig exklusiva Kerasilk Control shampoo och conditioner hem.


Vill du boka en tid?

ring 0511 – 105 15