Hårprodukter som vårdar
inifrån och ut.

Alla hårprodukter vi använder på salongen kommer från kvalitetsmärket Goldwell och har valts ut av oss med stor omsorg. Därför kan vi individuellt erbjuda kvalitetsprodukter som passar för just ditt hår. Oavsett vilken behandling du gör hos oss kan du vara säker på att ditt hår alltid får exklusiv styling och vård – inifrån och ut.

GOLDWELL DUALSENSES

Dualsenses är en vårdande serie som erbjuder ett omedelbart resultat som både känns och syns. Alla produkter från serien har inbyggt färgskydd och nu också både förbättrad teknologi och nya dofter.

GOLDWELL STYLESIGN

Produktserien StyleSign hjälper oss att släppa vår kreativitet fri och skapa stilar som håller. Serien har en grym uppgraderad teknologi och nu även förbättrad formula. Dessutom är dofterna fantastiska!

GOLDWELL KERASILK

Fördelarna med de exkluiva stylingprodukterna från Kerasilk är många. Inte minst det omfattande sortimentet som gör att vi kan erbjuda perfekt styling efter just dina önskemål. Med Kerasilkt får du en viktlös styling och ett vackert välvårdat hår. Spin silk in to style!

plattång från hh simonsen

.

HH Simonsen – för skonsam styling

Vi kompromissar inte när det kommer till stylingverktygen för ditt hår. För att erbjuda ditt hår skonsam styling, använder vi oss av den senaste modellen av plattänger från HH Simonsen.

Plattängerna har titanklädda plattor med oljor och turmalin som gör håret silkeslent och slätt. Dessutom minimerar vi slitaget genom att anpassa stylingen efter just din hårkvalitet. Självklart använder vi även alltid värmeskyddande produkter innan styling.