Behandlingar
och priser

När du besöker oss, ser vi till att du får en avkopplande stund i den stressiga vardagen. Detta för att vi vet att ett besök hos frisören inte bara innebär en ny frisyr utan också en njutningsfull stund på salongen.

Vi börjar alltid ditt besök genom att ge dig vår fulla expertis och tillsammans med dig konsultera om vad vi ska göra med ditt hår. Det är viktigt att du känner att du är i trygga händer och att vi aldrig skulle genomföra någon behandling som inte passar för just din hårkvalitet. Vid schamponeringen av håret kan du luta dig tillbaka och njuta av våra fantastiska massagestolar och när färgen eller texturen verkar, bjuder vi självklart på kaffe och kaka. För att vårda och värna om ditt hår, gör vi alltid någon form av inpackning vid besöket. Allt för att slutresultatet ska bli så bra och hälsosamt som möjligt!

I vår behandlingsmeny nedan ser du vårt utbud av behandlingar och priser. Är det något du saknar eller funderar över är du alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning.


Bra att veta
inför ditt besök

Det finns ett par saker som kan vara bra att tänka på inför ditt besök hos oss. Därför har vi sammanställt lite information som kan vara bra att ta del av när du bokar en tid hos oss.

.