Bra att veta
inför ditt besök.

Vi är en kontantfri salong

Vi hoppas du har förståelse för att vi är en helt kontantfri salong.


Bokning via internet

Det är supersmidigt att boka tid genom vår internetbokning. Där ser du alla lediga tider och du kan boka din tid när som helst på dygnet. Kom ihåg att kontrollera att den e-postadress och det telefonnummer du uppger i din bokning är korrekta. Det gör att vi enkelt kan nå dig med bokningsbekräftelse och påminnelse om din tid hos oss.


Bokning via telefon

Det går alltid bra att ringa till oss för att boka tid. Vi tar emot bokningar på telefon under våra ordinarie öppettider.

Är det första gången du besöker oss? Ha gärna din e-postadress och telefonnummer tillhands i så fall, så hjälper vi dig att skapa en bokningsprofil hos oss.


Färgning

Vid färgning av håret finns det, oavsett salong, alltid en risk att det hamnar färg någonstans där det inte ska. Även om risken är väldigt liten och det med största sannolikhet inte kommer ske, rekommenderar vi ändå att du inte bär de kläder du är allra mest rädd om. Vi gör självklart alltid vårt bästa för att skydda dina kläder när du är hos oss, men man kan aldrig vara försiktig nog.


Håruppsättning

För att ditt hår ska vara som bäst inför en håruppsättning, bör det vara tvättat och torrt inför ditt besök hos oss. Vi rekommenderar även att du har på dig kläder som du kan ta av utan att behöva dra dem över huvudet. På så sätt riskerar du inte att frisyren förstörs, om du behöver byta om.


Nagelvård

När du kommer för en nagelbehandling ser vi att du har rena händer och har tagit bort eget nagellack innan besöket. Material från annan salong tas bort mot extra kostnad.


Förhinder

Får du förhinder och inte kan komma till den tid du bokat hos oss, vill vi att du avbokar senast 2 timmar innan bokningstiden. Detta för att vi som frisörer ska ha möjlighet att planera vår dag och helst kunna boka in en annan kund den dagen. Avbokar du ej din tid senast 2 timmar innan, blir vi tyvärr tvungna debitera dig med 50 % av kostnaden. Du avbokar din tid genom att ringa oss på 0511 – 105 15.Känner du dig redo att boka en tid?