Makeup för dig som vill
boosta ditt självförtroende.

Oavsett om du planerar för bröllop, fest eller bara vill känna dig fräsch i vardagen, har vi de perfekta sminkningarna för dig. Vi vill att du ska känna dig vacker oavsett tillfälle – vare sig det är en bröllopsdag, en festkväll eller en helt vanlig vardag. Våra noggrant utvalda produkter är utformade för att förstärka din naturliga skönhet och ge dig en självförtroendeboost som lyfter fram ditt allra bästa jag.

Våra behandlingar:

En hållbar makeup för hela din stora dag. Givetvis hjälper vi dina nära och kära också. Vi rekommenderar att boka en konsultation innan, allt för att den stora dagen ska bli så bra som möjligt.

Perfekt till passfoto, jobbintervjun, kalas och körkort. Eller när du helt enkelt vill känna dig extra fin.

Här utför vi en mer avancerad makeup. Lösögonfransar ingår om detta önskas.


Lash- och browlift –
vakna upp färdigfixad.

Lash- och browlift är populära behandlingar som ger ett hållbart och naturligt resultat. Dina ögon får ett piggt och fräscht utseende och blicken öppnas upp. Resultatet blir väldigt naturligt eftersom behandlingen lyfter dina egna fransar och bryn. Vid behandling av lash- och browlift använder vi produkter från Lily Nails.

Våra behandlingar:

Lashlift är en behandling där vi med hjälp av permanentvätskor formar/böjer fransarna till ett hållbart resultat. Håller 6-8 veckor. 

Behandlingen kombineras alltid med keratinbehandling som vårdar fransarna. Keratin innehåller proteiner och fibrer som bygger upp fransarna.

Fransarna kan blekas lite av permanentvätskan så att färga dem samtidigt rekommenderas för bästa effekt.

Browlift är perfekt till dig som har bångstyriga ögonbryn och önskar mer kontroll över dem. Utförs i samma steg som ögonfransarna.

VIKTIGT! De första 48 timmarna efter att en behandling är utförd, är fransarna och brynen känsliga för väta och fukt.


Vill du boka en tid?